HANDLEIDING
Een auto of een motor verkopen is gemakkelijk met Pneus-Online!

U hoeft alleen maar een advertentie over uw auto of uw motor aan te leggen en te publiceren op de advertentiesite Pneus-Online. Dat kan met vier eenvoudige stappen.
De procedure is zeer gemakkelijk en uiterst gebruiksvriendelijk.

Volg de handleiding hieronder om uw eigen advertentiecampagne te lanceren!
Stap 1: De gegevens van de auto invoeren
Klik op de banner "Advertentie opstellen" in de startpagina van de site Pneus-Online. Zo komt u terecht op een pagina waar de inlichtingen over de auto worden opgevraagd.

Als eerste stap bij het opstellen van uw advertentie, kies het type auto - personenauto/ nutsvoertuig of motor - waarvoor u een advertentie wilt plaatsen.

Ga vervolgens over tot het invoeren van gedetailleerde inlichtingen over de auto.
Inlichtingen over de auto:
Als u een advertentie plaatst voor een auto/nutsvoertuig, vul dan onderstaande inlichtingen in over de auto door een keuze te maken uit de opgegeven opties:

- Categorie van de auto
- Merk
- Model
- Versie
- Jaar
- Versnellingsbak
- Deuren
- Energie
- Kleur
- Km
- Prijs

Vergeet niet een vinkje te zetten bij "Eerstehands", als u de eerste bezitter van de auto bent.
Inlichtingen over de motor:
Als u een advertentie plaatst voor een motor, vul dan de inlichtingen hieronder in over de motor door één van de voorgestelde opties te kiezen:

- Categorie van de motor
- Merk
- Kleur
- Jaar
- Km
- Prijs

Vergeet niet een vinkje te zetten bij "Eerstehands", als u de eerste bezitter bent van de motor.
Opties en commentaar:
Vul de kolom "Opties" in met de extra uitrusting van uw voertuig.
In de kolom "Commentaar" kunt u extra commentaar kwijt over de auto (specifieke kenmerken, eventuele beschadigingen, algemene staat van de auto, enz.)
Afbeeldingen uploaden:
U kunt tot vier foto's van uw auto uploaden. Dat is niet verplicht, maar het speelt wel een zeer grote rol in de eindfase van de verkoop. Door de plaatjes te bekijken van het voertuig (auto/motor), genomen van verschillende gezichtshoeken, kan de kandidaat-koper zich een goed beeld vormen en zal hij meer geneigd zijn tot de koop over te gaan. En, aangezien een beeld meer dan duizend woorden zegt, zullen de afbeeldingen een sterk argument vormen voor de verkoop.
Hoe? U kunt de afbeeldingen selecteren op uw computer via de knop "Bladeren". Zodra u de afbeelding hebt geselecteerd, klikt u op "OK" om tot de volgende stap over te gaan.
Stap 2: Een account aanleggen
In de volgende stap moet u een account aanleggen op de advertentiesite Pneus-Online. Als u al een account hebt, geef dan eenvoudig uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord op om in te loggen op de website. Door in te loggen met uw account, kunt u beter de advertenties volgen die u op de website plaatst.
Voor nieuwe gebruikers:
Als u een nieuwe gebruiker bent, dan moet u de hieronder vermelde inlichtingen opgeven en, zodra die worden opgeslagen, krijgt u een voorlopige weergave van uw advertentie te zien.

- E-mailadres
- Wachtwoord en bevestiging van wachtwoord
- Titel
- Voor- en achternaam
- Adres en telefoonnummer
- Postcode, stad en land

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het weergeven van de inlichtingen over de verkoper. Naast de voor- en achternaam en het adres, kunt u ofwel alleen uw e-mailadres weergeven, ofwel alleen uw telefoonnummer, ofwel beide. Na het aanleggen van een account krijgt u een voorlopige weergave van uw advertentie te zien.
Bestaande gebruiker:
Als u een bestaande gebruiker bent, dan krijgt u zodra u op de OK-knop drukt, na het invullen van uw e-mailadres en uw wachtwoord voor het inloggen in uw account, automatisch een voorlopige weergave van uw advertentie te zien.
Stap 3: Een voorlopige weergave van uw advertentie bekijken
In de voorlopige weergave, wordt de advertentie weergegeven zoals die op de website zal verschijnen. Op de eerste regel is de naam van de auto en de prijs te zien, daaronder het aantal van bezoekers die de advertentie gezien hebben, alsook de datum en het tijdstip waarop de advertentie werd aangelegd. Daaronder komt alle andere informatie, zoals categorie, versie, jaar, kilometerstand en de extra uitrusting van de auto en de commentaar. Als u afbeeldingen van de auto hebt geüpload, dan zullen die in het rechterdeel van de pagina worden weergegeven.
Stap 4: Definitieve bevestiging
Nadat u het bericht krijgt "Uw advertentie werd bevestigd" in de definitieve stap, is uw advertentie online en kan door iedereen in de hele wereld worden bekeken.

PNEUS-ONLINE aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud en de gevolgen van de advertenties die op zijn site zijn opgenomen.
West-Europa :
Oost-Europa :
Amerika :
Azië :
Afrika :
Oceanië :
Auto tweedehands, motor tweedehands, 4x4 tweedehands, scooter tweedehands, verkoop auto, auto kopen, auto verkopen, verkoop motor, motor verkopen, autoadvertenties, motoradvertenties
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen